beccas

Alla inlägg under april 2010

Av Rebecca Odder - 27 april 2010 15:21

det är skönt vissa dagar när det är dåligt väder för då har man något o skylla på varför man sitter vid datorn. ha. men vi har inte heller några läxor o något sånt under denna veckan, skönt som fan! lediga på fredag är vi också. love it! dagen har inte varit spännande på något sätt o vis, så orkar inte berätta.


kan bara säga att jag längtar så extremt till sommarlovet. slappa var dag, och jag ska bli brun! ska bli så skoj sen när vi åker till Gran canaria. Något man verkligen längtar till. Men funderar på om jag ska köpa ny bikini till sommaren eller om jag ska ha min gamla? Tradigt med samma i år. Någon med förslag på bikini?   


Man var ändå rätt så brun efter man hade kommit hem från Turkiet? Saknar det!


  

Jag och Andrea i somras. Saknar till tusen!

Av Rebecca Odder - 26 april 2010 18:42

Måndagkväll och ska alldeles strax åka iväg till dansen. Visst, det är väl en halvtimme kvar, om inte mer. Hämtar även upp Andrea på vägen, sen åker vi till Malmö dansakademi. Dansen är verkligen höjdpunkten på veckan, och då när jag ska träffa älskling, såklart.


Helgen har varit rätt så lugn. Älskling kom hit i fredags. Mötte upp honom vid stationen direkt efter skolan. Sen så har vi varit hemma hos mig hela helgen. Har varit ute hela helgen, och färg har jag verkligen fått. Men jag blir ju inte brun direkt precis, är röd för tillfället. Hehe!

Igår åkte han hem och jag saknar honom redan. Buhu! <3

 

I love you more than anything. 

Av Rebecca Odder - 22 april 2010 16:09

Ooooh.. Vi har ett sånt extremt jobbigt arbete på vår SO. Jag har om den globala uppvärmningen. Alla snackar om det nuförtiden? Jag menar, om det nu är så allvarligt, som det verkar vara. Varför gör man ingenting åt det? Ingen tar tag i problem? Visst, det är kanske inte hur enkelt som helst? Men det sägs ju att det finns hur många bra lösningar som helst? Låter bara konstigt. Enligt mig!

Men ja, nu sitter jag och jobbar med det. Ska vara färdig med det imorgon. Har tid på lektionen också, så det är luungt! Sen imorgon kommer min älskade hit, för det är fredag. Ih, i love it! Så nu ska jag ta en liten paus från mitt arbete.. Och läsa lite folks bloggar! Ha de gött!

 

  

Bild på mig och älskling för jag saknar och älskar honom såå mycket! 

Av Rebecca Odder - 21 april 2010 18:23

Förlåt för jag glömde skriva något igår. Jag hade fullt upp kan man säga! Direkt efter skolan tog jag bussen (vi slutade tidigt, redan halv två) in till Malmö. Så jag hoppade av vid malmö jägersro, för där skulle ett par skor finnas som jag ville ha. (converse, sådana som jag visade på bild för ett tag sedan i röda). Men så kom jag då dit och frågade om det fanns i min storlek och sådant, men nej det gjorde det ju såklart inte. Jag ville helst ha vit också, de som absolut inte fanns i min storlek där. Så jag fick ta bussen till triangeln och gå lite där på gågatan. Men nej, ingenting hittade jag. Men till slut fann jag mej ett par röda converse i min storlek *jippie*! Blev super glad. De kostade 699 kr, men var väldigt snygga, så det är värt priset! Handlade bara en ny foundation, REA! Och ett par nya underkläder. Sen kom min mamma och hämtade mig och så åkte vi till S:t Petri skolan i Malmö. Eftersom jag har kommit in där preliminärt, (SUPER GLAD FÖR DET), så skulle vi dit på informationsmöte. Tog bara runt en timme, intressant att få höra lite om skolan och se vilka folk som skulle börja, antagligen. Efter körde vi hem till min moster. Hon har nyss flyttat hit till Svedala, så hon håller på att få i ordning allting. Har faktiskt blivit väldigt snyggt där! Menmen. Därefter körde vi hem och jag gjorde ingenting speciellt där sen.

 

Idag var det skola först. Segaste dagen ever! Men jag klarade mig. Precis har jag varit och hämtat min cykel. Skönt som fan nu när man äntligen kommer någonstans, haha! Nuhar jag inte mer ork att skriva här. Men mina bilder kommer in, från Sälen.

 

 

  

Babe sitter på någon konstig sak?

  

Jag första dagen på skidorna!

  

Jag och fiffi- hunden. Hon e helt knasig!

   

Världens sötaste hund, kan jag lova!

   

Det var helt perfekt väder. Kunde inte bli bättre!

   

Ännu en väder-bild..

   

När vi satt och fikade passade jag på att ta en bild på backarna.. ;)

   

Utsikt..

    

Folk som åker. Fotade när jag satt i liften, snacka om skraj för att tappa mobilen!

  

Min babe påvägen dit.

  

Så sööt.. MIN ÄLSKLING!

Ah, denna resan har varit sjukt rolig. En av de bästa i mitt liv! Har haft roligt hela tiden, förutom då när jag var lite uttråkad när älskling var sjuk. Men för er som aldrig åkt, ni måste pröva! Jag hade aldrig åkt innan, men nu vill jag bara åka igen.. SUPER KUL!

 

Av Rebecca Odder - 19 april 2010 17:58

hej bloggen! nu är jag tillbaks från Sälen. Eller, jag kom hem igår (Söndag). Men jag var för trött för att göra något inlägg igår. Men ni ska bara veta vad kul jag har haft det. Första dagen vi kom dit, söndagen, tog vi bara det lugnt. Packade upp lite saker och sådant. Sen nästa dag var det dags för skidåkning! Var tvungen att gå i skidskola, mamma tyckte även att jag skulle göra det, så det fick bli så. Men fan vad det är dyrt när man ska gå privat? 2 timmar blev 940 kr, helt sanslöst.. Man får inget gratis här i världen :) Min "tränare" var iallafall väldigt snäll, och det gick faktiskt bra för mig, det sa även hon. Så första dagen gick allt perfekt, tills Max skulle dra upp mig i backar som var höga som fan. Trodde jag skulle bryta ben eller något, men som tur är jag hemma hel. De följande dagarna var det ännu mer skidåkning. Använde korta skidor om man kan säga så, mycket enklare att åka då. På kvällarna gjorde vi massa skoj. Vi gick på bio en gång och såg Clash of the titans (?). Den skulle vara i 3D, men inte fan var det mycket 3D, och filmen var inte heller så speciellt bra? Vi badade också två gånger, ena gången hade ett barn bajsat i poolen, fräsht? o0 Bowlade också två gånger, jag är alltid lika kass. Det kommer in bilder från resan någon annan dag, för jag har inte lagt över bilderna till datorn än.

Men nu ska jag strax åka iväg på dansen som börjar 20.00, längtar! Det enda jobbiga är att jag inte var där förra gången, eftersom jag var i Sälen, så nu vet jag ingenting. Men kommer säkert bli bra. PUSS!

Av Rebecca Odder - 9 april 2010 16:04

Oh, äntligen fredag! Som man har längtat. Idag i skolan hade jag och Andrea våran engelska redovisning om vår bok som vi läst. Väldigt bra gick det, blev helt chockad när han sa MVG till oss? Omg, riktigt bra för att vara mig! :D Iallafall, idag blir det att först ta det lugnt, sen träffa Andrea ikväll. Vi ska hyra någon film och käka godis, ha det mysigt! :D Ska nog även när på tivolit, bara för vi vill ha munkar. Mmm, smarrigt! Ska snart börja packa ner lite inför resan till Sälen, ska bli så jäkla skoj!

Av Rebecca Odder - 8 april 2010 19:05

Hej hopp mina vänner! Fyfan vad denna dagen har gått snabbt asså. Efter skolan stack jag hem och pluggade, grymt mycket jag har nu innan jag åker till Sälen. Men ska bli så jäkla mysigt. Imorgon är det fredag, skönt som satan. Jag ska nog träffa andrea ett tag, och kanske går vi ner på marknaden ;) men måste packa lite o allt sånt imorgon. längtar! :D

 

det kommer lite bilder från igår i skolan!

Bilden på mig blev ju bara så hemsk!

  

Jag och andis pandis!

 

 

  

Jag och andis! puss

Av Rebecca Odder - 7 april 2010 16:14

Halloj! Nu har jag precis kommit hem från skolan efter en lång dag. Har väl inte hänt något speciellt, det är alltid samma gamla vanliga. Har rätt så mycket att göra nu innan jag åker till Sälen. Vill ju inte ta igen allting sen? Så lika bra att göra allt lite i förväg. Var på utvecklingssamtal efter skolan. Det dumma var att jag kom på att jag skulle dit när jag var påväg hem, så jag fick gå tillbaka till skolan igen, drygt. Men det gick snabbt, tog väl bara 10 minuter om jag har rätt. Skönt! Nu måste jag snart börja plugga lite, har mycket att göra.

 

Vi fick våra skoltröjor igår, äntligen! Har väntat så länge på dom. Snygga var dom också, tycker jag iallafall. Bekväma för den delen med! Kommer lägga in några bilder på dem.

Vad tycks?

  

Byxorna syns knappt. Men dom är också blåa. Står Rebecca på.

 

  

Detta var baksidan, alla namnen på.

 

  

Såhär såg den ut på mig. Inte så jätte bra bild men duger väl. Vad tycker ni? =)

 

Presentation

Hej! Mitt namn är Rebecca. Jag är 16 år gammal och bor i Svedala men även i Asmundtorp, hos min pappa. Jag har nyss börjat på gymnasiet i Malmö, S:t Petri skola. Där går jag programmet Samhälle - Journalistik.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<<
April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards