beccas

Alla inlägg under juni 2010

Av Rebecca Odder - 20 juni 2010 21:46

Har inte haft tid att uppdatera mig igår! Kan berätta vad som hände istället.

Eftersom mormor skulle flytta hit till Svedala behövde hon lite hjälp, så vi (Jag&Max) hjälpte till. Åkte in till Malmö halv 3 och vi var klara med all flytt vid 6-halv 7! Vi var ju ändå rätt mycket folk som hjälpte till så det gick snabbt.

Käkade grillad korv där och kollade på kungabröllopet. Mamma var verkligen helt insatt! Tv:n var det sista vi skulle flytta till den nya lägenheten för hon var tvungen att se när de var i kyrkan och skulle säga "ja"! Det var verkligen jätte fint bröllop. Mamma blev till och med lite tårögd när dom stod där inne i kyrkan, gulligt!   Så vi får allihop önska att de får ett bra liv tillsammans. Det tror jag verkligen, för de såg ut att trivas bra ihop. De såg verkligen lyckliga ut! Så fint!

 

Idag har det varit full rulle, som igår. Mamma frågade mig i morse om jag skulle baka, för jag hade lovat henne det igår. Så jag stack ner till byn tidigt på morgonen och handlade allting som skulle behövas. Det blev kanelbullar som vi bakade. Max var inte lika glad för o baka som vissa andra var, (jag!). Vi blev till slut färdiga och fick ett strålande resultat. Tyvärr fick jag ingen bild på dem, synd! För de va verkligen snygga!  .. och goda! Efter allt bak, som tog hur lång tid som helst fikade vi lite med bullar och sedan stack vi ner till tennisplanen. Hade bokat tid där nere för att spela lite, roligt. Max hade först tänkt att inte vara med, men jag lyckades till slut övertala honom! Så vi spelade i 1-2 timmar sedan åkte vi tillbaka hem igen. Nu har Max nästan precis åkt hem för att jag har jobb imorgon (på dagis!) så jag kan inte få träffa honom nu tills på torsdag! Tråkigt, men sant. Sitter här och käkar lite godis, så ska nog slänga mig i sängen nu och se om jag hittar något skoj.

 

Nu har jag äntligen fått tid till att lägga in bilderna från balen! Bara njut av de fina bilderna, haha!   

 

  

Såhär såg jag ut när mitt hår var fint & fixat! Sen förstördes allt.

Jaja, men visst blev det snyggt? 

 

    

Charline i bussen påväg till Törringelund!

Ser lycklig ut, håller ni inte med?

  

Johanna vid bordet.

Söt!

  

Martina och Johanna.

Så söt denna bild blev. Gillar verkligen den!

 

Jag, Charline och Andrea.

Undvik mitt fula smile! Haha. 

Skulle göra nått snyggt, men ni såg ju hur det blev! Haaa..

    

Sandra sötnos & Martina.

    

Sandra & Johanna.

Så fin klänning Johanna hade.

Håller ni inte med om det?

Av Rebecca Odder - 18 juni 2010 17:59

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår! Har inte haft riktigt med tid. 


Igår vaknade jag runt elva tiden hos Max. Gick upp och käkade, som alltid. Sedan så städade jag lite på Max rum eftersom  han aldrig gör någonting själv, haha.   Jag är så duktig! Sedan frågade Max mamma om jag ville med på Loppis med henne och Max bror. Så jag hängde med! Hade ändå inget bättre för mig eftersom Max jobbade. Handlade ingenting, kollade bara. Sedan stack vi inom Hemköp i Landskrona och handlade lite mat tills kvällen. Vi åt potatisgratäng och grillad kyckling, så gott! Mysigt och sitta ute också. På kvällen kollade vi fotboll, tråkigt. Men jag har börjat gilla det lite ändå!   Sen gick vi och la oss, vid klockan 11-12? 


Idag har det inte hänt något speciellt. Gick upp rätt tidigt i morse också, så jag är ganska så trött nu. Men jag har ett helt lov framför mig att sova på, det gillas! Stack till Center Syd med Max familj. Köpte ingenting där, hade trots allt bara 160 kronor med mig. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Nu ska jag och Max strax ta tåget hem till mig. Kommer vara där tills på söndag för sedan på måndag ska jag börja mitt sommarjobb. Längtar ju verkligen! *NOT* Men måste tjäna lite cash! Nu går tåget snart, så har inte tid här mer. Skriver mer imorgon! 


Jag har inte lagt in bilderna än, i know. Har inte tid för tillfället! Sry!

Av Rebecca Odder - 16 juni 2010 22:47

Nu sitter jag  här hemma hos min älskling Max. Ett tag sedan man var här ju! Tog bussen innan idag och sedan tåget. På tåget träffade jag Max och vi åkte vidare till Hbg eftersom vi skulle handla en liten present till systern min. Vi visste redan vad vi skulle ha, så det blev inte så svårt. Åkte till Väla och handlade vad vi skulle fast vi gick även runt och kollade lite. Det är ju lite tråkigt när man inte har så mycket pengar. Sedan åt vi också Mc Donalds mat, riktigt gott! Men onyttigt.. Fick ett glas oxå! Hihi, så fint och rosa. Yei! Vi var hemma igen hos Max vid 6 tror jag. Hade inte alls koll på tiden. Har precis kollat på Kick Ass och ska nog snart gå o lägga mig. Ha en fortsatt trevlig kväll, för de ska jag ha!   


Bilder från bal läggs in imorgon istället. 

Av Rebecca Odder - 16 juni 2010 11:44

Kan inte säga mer att gårdagen var hur kul som helst. Först hade vi avslutning i aulan och vissa uppträdde. En hel del av dem var bra, men vissa skrek lite för mycket om jag får säga vad jag tycker. När allt var färdigt i aulan gick vi till klassrummen för att få våra betyg och vi skulle ge vår blomma som vi köpt till Lotta (mentor). Blev jätte glad över mina betyg, fick hela 265 poäng. Så lycklig! Behöver verkligen de poängen för att komma in på min skola. Lotta verkade bli glad över blomman, hon sa att den var söt iaf. Hihi! Sedan gick vi mot bussarna, man var helt spänd för vad som skulle hända. Till slut var vi då på Törringe som vi skulle till. Vi fick först en helt ok förrätt och sedan själva huvudrätten, som var jätte god, och till slut efterrätten som var ännu godare. Sedan var det dans hela natten lång, faktiskt en hel del bra låtar. Trodde jag inte! Men sen tog det roliga slut och vi skulle hem igen, tråkigt men sant. Nästan så man fick tårar i ögonen av att tänka på att man kanske aldrig träffar någon av de personerna igen. Men allting har ett slut, tyvärr.

 

Var ju inte hemma förrän halv 3 igår och somnade nog inte förräns 3. Och jag gick upp redan kl 9 idag! Helt sjukt! Men jag kunde inte sova för det var för varmt inne på mitt rum, det blir så när solen står på. Menmen, gick ner och käkade frukost och stack in i duschen. Så nu har jag gjort mig redo för resa hem till Max   Kommer stanna där tills på fredag. Ska bli mys! Tar bussen alldeles strax så nu kan jag faktiskt inte sitta här mer.

 

Kommer nog lägga in några bilder från balen idag (senare)! Så ni får checka dem sen!   

Av Rebecca Odder - 15 juni 2010 17:39

Nu har Jennifer fixat mitt hår. Så galet fint! Tur att hon ska bli stylist, så hon kan få fixa folk. Har också dratt på mig min klänning och tagit på mig mina smycken, it looks good! Så alldeles strax ska jag in och sminka mig för vi kör om en halvtimme. Längtar! Ska bli spännande och få se sina betyg och det roligaste bli balen. Jippie! Nej, nu ska jag inte skriva mer för idag, så ha en trevlig kväll!   

 

  

Inte sminkad!

Fick klippa till bilden lite, den blev cp i början.

Men såhär ser klänningen ut. Snygg!

Av Rebecca Odder - 15 juni 2010 12:02

Nu ska jag strax iväg och handla med mina vänner, men ni får inte veta vad!     Sen när jag kommer tillbaka ska jag nog börja fixa mig lite smått, kanske städa mitt rum innan, så mamma blir glad. Börjar nog fixa mig vid 2 eller 3, för annars kommer jag inte ha något att göra sen. Ska bli så kul i kväll! Längtar! Jag tar en bild sen på hur min klänning ser ut, jag älskar den!

Av Rebecca Odder - 14 juni 2010 19:13

Horoskop för veckan!

 

VÅGEN!

Kärlek: Romantik på hög nivå är att vänta under veckan. Kanske kommer någon med ett fint förslag.

Pengar: Egna idéer fungerar bäst och leder längst, både privat och i ditt yrkesliv. Var självsäker.

Turdag: Söndagen ger mycket att njuta av.

Av Rebecca Odder - 14 juni 2010 19:04

Sommarlistan - kopiera och svara!

Ditt favoritställe på sommaren ?
- stranden , eller på något bad(utomhus).

*
Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen ?
Hmm, kanske ute på stranden med några kompisar sen hem och grilla något gott.
*
Vad lägger du helst på grillen ?
Alla olika sorters kött. Nej, men helst karée.
*
Vad har du för planer på årets sommarlov ?
Gran Canaria i Juli, Sommarjobb - tråkigt men sant, träffa älsklingen min, stranden flera dagar & en massa annat.
*
Dina bästa sommarfärger ?
Gul får jag nog säga.
*
Vilka saker är typiskt svensk sommar ?
Hm, midsommar och svenska jordgubbar slår inget!
*
Vilket är ditt bästa sommarminne ?
Svårt att minnas. Varje sommar händer något nytt.
*
Havet, sjön eller poolen ?
Havet, beroende på hur varmt det är såklart.
*
Vad väljer du i glass baren ?
Det är olika, men oftast choklad eller jordgubb.
*
Vart är din dröm semester ?
Har faktiskt inte någon "drömsemester", men det hade varit fräckt att åka till USA eller kanske Afrika.

Presentation

Hej! Mitt namn är Rebecca. Jag är 16 år gammal och bor i Svedala men även i Asmundtorp, hos min pappa. Jag har nyss börjat på gymnasiet i Malmö, S:t Petri skola. Där går jag programmet Samhälle - Journalistik.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards