beccas

Alla inlägg under juni 2010

Av Rebecca Odder - 6 juni 2010 10:11

Gick upp för nu ett tag sedan. Vaknade redan åtta! Helt sjukt. Kan absolut inte sova ut på helgerna, absolut inte när jag sover här hemma och alla ska väsnas. Har faktiskt inte några planer inför dagen, tror jag kommer träffa Andrea. Känner för att baka, cupcakes. Men vet inte om jag orkar med det. Fast vädret är ju ändå rätt så tråkigt, så jag kan ju lika bra vara inne?   Får se vad jag gör.

 

  

Jag saknar älskling. Hoppas han har det bra nere i Turkey =)

Av Rebecca Odder - 5 juni 2010 20:51

Sitter och kollar på Förtrollad samtidigt som jag sitter lite här vid datorn. Har inte haft mycket o göra denna kvällen, satt och löste suduko innan. Då snackar man om lite o göra!   Resten av kvällen blir väl bara till och ta det lugnt? Har ju inget o göra nu när älskling inte är här. Saknar honom.   

Av Rebecca Odder - 5 juni 2010 17:23

Fredagen kortfattat:

Skola först, som alltid. Sen vidare hemåt. Vädret var på topp, verkligen helt underbart när jag skulle träffa älskling!    Så jag stack ner till byn med lillebroren och handlade godis till kvällen, och såklart en glass till var o en. Sedan mötte vi upp Max älskling vid tåget. Det tyckte Lucas var jätte roligt, haha. När vi hade kommit hem tog jag en snabb dusch och sen körde mamma mig och Max till tåget. Vi tog det tåget som gick till Malmö eftersom vi skulle på bio där. Vi såg på Prince of Persia. Riktigt bra var den faktiskt, ingenting som jag alls hade förväntat mig. Men jag gillade den faktiskt! Fast det är svårt att förklara handlingen, så ni måste se den själv. När vi hade tagit tåget tillbaka till Svedala igen, efter bion, gick vi och handla pizza!! Fick ta med oss hem, eftersom det var 20 minuter kvar tills de stängde. Resten av kvällen hade vi bara mysigt tillsammans. Man får ju utnyttja den tiden man har tillsammans   !!

 

Lördagen (idag) kortfattat:

Hade ställt klockan på 8, men vaknade upp en hel del gånger innan det. Eftersom Max ska till Turkiet idag, var vi tvungna att gå upp i tid. Så vi käkade frukost och fixade till oss lite. Sedan körde mamma oss till tåget, som alltid! Där fick jag ta ett sista farväl av min älskling, buhu!!   eller nej, kanske inte sista farväl. Men vi sa hejdå i alla fall. Kommer sakna honom som faaan! Kommer inte klara mig..!  Begav mig hemåt sedan och tog en dusch och målade naglarna o sådant fint! Sedan frågade jag Andrea om hon skulle med till Svarte, stranden, men hon kunde inte. Så det blev att jag och Charline tog tåget tillsammans vid 12 och var där tills 3,4 ungefär. Snacka om att jag har bränt mig!? Det är inte alls kul, gör jätte ont. Jag hatar det! Så klart tänkte jag inte på att solen ändå var så stark att den kunde bränna, så jag tog ju ingen solkräm. Jaja, to late now.

 

Sen kanske jag ska träffa Andrea och Charline eller ingen av dem. Eller nej, jag vet inte vad jag ska göra. Så får se, ta dagen som den kommer.   

 

<3

Av Rebecca Odder - 3 juni 2010 20:22

På lördag åker Max till Turkiet, så fuskigt. Vill oxå dit, sola och bada. Så skönt det hade varit! Men tyvärr, man har ju inte hur mycket pengar som helst. Även fast man hade önskat   ! Imorgon ska jag och Max träffas och så sover han över hos mig till lördagen. Mysigt! Så vi ska på bio imorgon: Prince of Percia. Något som sett den? Ska i alla fall bli kul och mysigt. I love min Max!   

Av Rebecca Odder - 3 juni 2010 18:16

Nu är Andrea påväg hit till mig. Äntligen!!   Så sen kör vi nog ner med hennes moppe och laddar min mobil och sen vidare till Mc donalds och handlar en glass. Tjockisar!!   

Av Rebecca Odder - 3 juni 2010 17:36

Det första jag gjorde idag när jag kom hem från skolan, som jag gjort alla andra dagarna i denna veckan, var att kolla brevlådan. Och jag hittade vad jag ville! Äntligen fick jag mitt Jojo Sommar-kort. Har väntat i en vecka och det stod att det skulle ta tre dagar? Hm, knappast. Fast de har ju fullt upp nu såklart, när alla ska ha det. Men guud så glad jag är över att äntligen ha fått det! Suuper glad!   

 

 

  

Håller ni inte med om att det är fint?

Förresten, man kan köpa det från mina sidor för 485 tror jag det var. Tror det har kommit ut i vanliga affärer också som t.e.x Coop, vet ej? Då är det dock lite dyrare. Men iaf sen åker man "gratis" mellan den 15 juni - 15 augusti. Det är perfa för mig som åker till Max alltid. Puss på det kortet!   

 

 

Var också iväg hos doktorn innan idag. Hade fått en tid för jag ville kolla en prick som jag har på min näsa och några leverfläckar. Han sa att det inte var något farligt, de var absolut helt ofarliga. Skönt o höra! Men jag ska nog ändå ta bort några senare i Juni   !

 

Nu ska jag strax ner och käka. Sedan ska jag nog ut med Andrea och så ska vi kanske handla glass? Om hon hör av sig förstås   

Av Rebecca Odder - 2 juni 2010 19:15

Dagen började med att jag vaknade upp i morse, som man alltid gör förståss. Haha! Hade först matte, vilket gick väldigt sakta och sedan tyska. Hade muntliga nationella och fick reda på att jag fick MVG på det.   Jippijao! Därefter var det NO, SO, SV och Engelska. Sedan skulle jag hem.

 

Gick inom affären och köpte mig en twister såå gott det är! Passa verkligen perfekt i detta vädret oxå.. När jag kommit hem tog vi direkt bilen in till Malmö för att handla nya skor till mig och syskonen. Körde till min favorit affär *NOOT* skopunkten!!   Tog låång tid för mig innan jag äntligen hitta ett par skor.  Dom var faktiskt helt ok, inte de snyggaste, men bekväma. Och det ska tydligen vara det viktigaste? Gick bara runt o kolla lite i andra affärer och sedan hämta vi upp min låtsas pappa på vägen hem. Och bara för att han är såå snäll så köpte vi Mc Donalds mat påvägen hem. Snacka om att det var jobbigt och beställa när 6 stk personer gapade i mun på varandra. Haha, men roligt var det!

 

Nu ska jag nog sticka ut en runda om jag har lust. Ska iaf inte sitta här i fina vädret   

 

 

  

Ni får mer än gärna undvika mina äckligt fula fötter.

Men fötter ska inte vara snygga ändå? Hmm..

Skorna var väl helt okej ändå? Jag gillar dem, det är de viktigaste.

  

In the sunshine. Ye, i like it.

Av Rebecca Odder - 1 juni 2010 19:40

Varför var man mycket sötare när man var liten? Kollade ju som sagt igenom lite bilder innan. Känns som livet var mycket enklare och bättre när man var lite yngre och plus att man var mycket sötare.  Kan sakna den tiden och den kommer aldrig tillbaka. För ett tag sedan satt jag och släkten och kollade på en film på mig när jag var liten. Jag var helt seg! Haha, det är sant, världens segaste! Fast det kunde ju inte jag hjälpa   Man är ju knasig när man är liten.

 

Fast ska ju inte klaga, jag har det bra som jag har det ju. Har världens bästa pojkvän, bästa vännerna och underbaraste familjen. Puss på er alla som gör min dag! Fast sen finns det oxå några jävlar som ska sabba, men såna får man ta o skita i.

 

Men håller ni inte med? Känns det inte som det var bättre när man var liten??

 

       

Syster och jag på första bilden.

Sen är det jag själv på andra.

Gulliga va?    

Presentation

Hej! Mitt namn är Rebecca. Jag är 16 år gammal och bor i Svedala men även i Asmundtorp, hos min pappa. Jag har nyss börjat på gymnasiet i Malmö, S:t Petri skola. Där går jag programmet Samhälle - Journalistik.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards