beccas

Alla inlägg under augusti 2010

Av Rebecca Odder - 18 augusti 2010 11:04

Max åkte iväg till trafikskolan för ett tag sedan så jag tänkte att det var ett perfekt tillfälle för mig att städa lite grann. Visst, det är lite konstigt att jag städar hemma hos honom, det kan han ju göra själv!   Men det gör han aldrig! Och jag hatar när man får massa damm och sånt under fötterna, så då städar jag hellre åt honom.


Har varit hemma hos Max sen i måndags. Tiden går rätt sakta, men ändå fort. Vill komma igång med skolan så man får något att göra om dagarna. Nu låter det precis som att jag inte tycker om att vara här hemma hos Max, men jo, det gör jag. I love it! Men jag tycker bara det är så tråkigt att inte ha något att göra. Jag är den sorts människan att jag måste ha något att göra, hela tiden! 


Men det är inte lång tid tills skolan. På måndag börjar jag! Nervöst som fan nu när man tänker efter. Kommer inte känna någon där, ingen alls! Men så kommer väl alla andra också känna så man får hoppas på att man träffar någon o snacka med!   


Här kommer jag att gå när jag börjar skolan igen!

Av Rebecca Odder - 16 augusti 2010 16:50

Sitter nu i köket hemma hos Max. Han håller på att laga mat, så jag skriver ett snabbt inlägg. Han är ju värsta proffs på laga mat!   


Vi åkte hit idag istället för att vi hade ingenting att göra där hemma i Svedala. Imorgon ska nog Max fortsätta jobba, så jag får underhålla mig på något sätt. Kommer säkert gå bra. Sen åker jag tillbaka hem på torsdag, eftersom på fredag ska Max och hans familj till Kålmården. 


Såhär ser jag ut när jag sitter i Max kök.

Hihi! 

Av Rebecca Odder - 15 augusti 2010 10:36

Godmorgon på er alla bloggläsare!


Usch, hade världens hemskaste dröm inatt. Kommer inte riktigt ihåg vad den handlade om, men det var en äcklig gubbe som jagade mig så kom jag ingen vart även om jag cyklade, urk.


Men jag vaknade för ca en timme sen av att mamma knackade på dörren och sa att det var frukost. Varför kan vi inte bara gå upp och göra vår frukost själv? Men ändå, vi får allting framdukat och vi slipper plocka undan det, vilket är det tråkigaste av allt.


Har inga planer för dagen, som alltid. Hehe! Får se vad vi hittar på. Antagligen blir det ingenting, för det finns verkligen ingenting att göra här. Ska hem till Max på tisdag igen, då får vi lite mer o göra.   


Max katt Kajsa.

Av Rebecca Odder - 14 augusti 2010 14:28

Just nu skulle jag egentligen vara i Bjärred och kolla på Bella när hon spelar fotbollscup. Vi åkte dit kl halv 9 idag och cupen skulle vara ända tills 6, om inte längre! Fick gå upp kl 7 imorse, herregud! Vi hann se två matcher (jag och max) men sen fick vi reda på att det var två och en halvtimme tills nästa match! Vad har dom tänkt sig att man ska göra under den tiden? Gå och köpa en massa mat i de olika tälten eller? Hur dyrt som helst också. Förstår mig inte på hur de tänker. 


Trots allt var det trevligt så länge vi var där. Fast det regnade, såklart. Det regnade sist vi följde med på en sån här sak också, så typiskt. Och jag fick massa vatten in i skorna! Mamma körde iallafall mig och Max hem till honom eftersom han bor nära, så vi skulle slippa vara där så länge. Så nu ligger Max och kollar på fotboll Tottenham - Manchester City. Jag orkar inte med fotboll, så jag sitter här i stället. Har inget att göra, men så ligger det till. Är ju hellre här hemma än ute och kollar på fotboll frysandes. 

Av Rebecca Odder - 13 augusti 2010 17:39

Resten av familjen är där ute medans jag sitter här och ska göra ett snabbt inlägg. De håller på med maten, grillat. Det är alltid så gott, man tröttnar aldrig på det. Synd nu när vintern/hösten kommer när man inte kan grilla. Urk!


Men men! Under dagen har det inte hänt mycket. Har varit sjukt rastlös så det inte är sant, men så är det ibland. Snart får skolan börja, så jag får något att göra, hehe. Men nu ska jag faktiskt gå ut och vara social, ha en trevlig fredag!

Av Rebecca Odder - 12 augusti 2010 18:15

  Så ja. Nu har man precis varit nere och käkat lite mat, det behöver man ju också göra! ;-) Max sitter där nere och kollar på Peter Pan med min lillebror? Ehm .. Jag tyckte inte den var så rolig, så gick upp istället. Men vad ska man göra? Jag menar, man kan ju inte vara utomhus. Men det är ändå rätt skönt med regn, man behöver inte känna skuld för att man sitter vid datorn, haha.

Har inga planer för kvällen, ska nog kolla på en jäkla massa filmer med älskling!

Av Rebecca Odder - 12 augusti 2010 16:51

Ja, jag har inte lagt upp bilderna sen Gran Canaria än. Jag har inte haft tid eller ork alls. Så de kommer upp nu i stället, nästan en månad efter. Sorry!   


     

Lars och Mamma uppe på högsta toppen på Gran Canaria.

Läbbigt!   

  

Mamma. Lika vacker som alltid!   

  

Skalman! - Den sege!  

Bamse var på besök! Lucas tyckte det var skoj.

  

Poolen där vi badade i stort sett varje dag (förutom havet)

 

På en jobbig jävla bro över motorvägen när vi skulle ta bussen till Playa del Ingles.

 

Bella, systern. Hon var med i super kids, haha.

   

Jag och syrran dricker cola första dagen.

 

Eeh, lite halvmysko bild på mej. 

  

Och sist, men inte mins .. jo minst, lucas!   


Varsågoda!

Av Rebecca Odder - 12 augusti 2010 12:04

Var iväg för inte så längesen och hämtade mitt busskort. Lika bra och få det gjort! (sista dagen idag) Så stack dit där kl 10 och sen hem igen. Har inga planer för dagen, får ta den som den kommer. 


Ska nog iväg och handla glass. Sia glass är för jäkla gott. Mums!   


  


Presentation

Hej! Mitt namn är Rebecca. Jag är 16 år gammal och bor i Svedala men även i Asmundtorp, hos min pappa. Jag har nyss börjat på gymnasiet i Malmö, S:t Petri skola. Där går jag programmet Samhälle - Journalistik.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards