beccas

Alla inlägg under augusti 2010

Av Rebecca Odder - 6 augusti 2010 11:45

Då var det fredag igen! En sak som är lite konstigt är att även om det är lov och man är ledig var dag så är allting fredag-söndagen lite bättre än de andra dagarna?  Måste vara på grund av att man äter (oftast) god mat och äter godis. Uh, jag är ett godismonster, kan inte hjälpas!   Men seriöst, håller ni inte med mig? Man får mer en mysig känsla när det är fredag och lördag..   


I alla fall .. Denna dagen har väl varit som de alla andra dagarna. Man går upp sent, kanske elva eller till och med tolv? Sen slappar man hela dagen, kanske gör något litet under dagen. Och resten av kvällen kollar man tv för att fördröja tiden och sen lägger man sig sent. Så är det för mig i alla fall.    Och det "lilla" vi gjorde idag var att vi stack o handla mat på Ica Maxi!  Det behövs ju alltid! Jag vet inte varför, men jag tycker om o följa med o handla mat, man får alltid något litet då.. Haha! Låter som jag är fattig. Så är det inte!                                        


När vi kom hem från "shoppingrundan" så fick jag och Max stå för maten. Det blev tacos, yummie! Det blev faktiskt väldigt gott. Jag brukar inte laga maten där hemma annars, det är faktiskt roligt med matlagning. Kanske borde satsa på att bli kock?   Noot.. !


    Såhär fin blev vår ju dock inte.. men nära!

Av Rebecca Odder - 5 augusti 2010 11:15

O idag var det dags för fotboll, ännu en gång!   

Tycker faktiskt det blir roligare & roligare för var gång. Fast det är bara kul o se när HIF spelar, inte några andra lag. Matchen började kl sju som sist. Vi åkte väl hemifrån vid sex och vi var där säkert en halvtimme innan. Puh! Jag hatar o vänta. Men sen så började matchen! Det var sjukt späänt, man var jobbigt nervös hela tiden!   


Det stod 3-2 till Djurgården sen i sista minuten gjorde HIF mål så det blev lika. Blev så glad! De vann ju inte, men lika är ändå helt ok!   




         

Av Rebecca Odder - 4 augusti 2010 11:15

Eftersom jag inte visade vad det var för nytt jag köpte till rummet så kommer jag lägga upp bilder på det här.



Byrå från IKEA (Malm) 1 495 :-

Passar skit bra till rummet eftersom jag redan har bytat ut mitt nattduksbord och skrivbordet. 


   

Philips 32" LCD- Tv med full HD!   

Fick den för bara 3990 :-. Eftersom de har lägsta pris garanti (?)  fick vi den för det priset. Egentligen skulle den kostat 1000 kr mer! 


Kommer senare lägga upp en bild på hur det ser ut på rummet.

Av Rebecca Odder - 4 augusti 2010 10:45

För dåligt att det nästan är en vecka sedan jag skrev någonting. Man får nästan lite ångest för att man aldrig skriver någonting mer.. men vad ska man göra? Jag menar, jag kan ju inte sitta vid datorn hela dagarna, har bättre saker för mig.


I alla fall, jag skrev sist om Helsingborgs festivalen. Jag och Max stack aldrig dit eftersom vädret var så tråkigt.. Hade ändå bara varit jobbigt och stå där i regnet i timmar.. Fast vädret blev bättre framåt kvällen och det regnade inte alls, men men .. För sent nu!


Kommer knappt ihåg vad jag har gjort dom senaste dagarna, haha. I fredags åkte jag och Max hem till Svedala. Fick mina pengar sen sommarjobbet den 27e så jag hade planerat o köpa en ny tv, så blev det också. I måndags åkte jag, Max och resten av familjen in till stan. Först köpte vi en ny byrå till mig på IKEA, det behövdes verkligen! Sedan fick vi åka till Lund för det var de enda stället där tvn fortfarande fanns kvar. Fick gå in i massa olika affären men till slut hittade vi den vi skulle ha inne på El Giganten.. Ih, så happy jag blev!


Idag ska vi iväg till Max, igen. Kommer stanna där ett bra tag. Åker dit så tidigt eftersom att vi ska se HIF spela imorgon, IGEN! Och imorgon kan man också se om jag har blivit reservintagen på programmet jag valde..

Presentation

Hej! Mitt namn är Rebecca. Jag är 16 år gammal och bor i Svedala men även i Asmundtorp, hos min pappa. Jag har nyss börjat på gymnasiet i Malmö, S:t Petri skola. Där går jag programmet Samhälle - Journalistik.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards