beccas

Alla inlägg den 5 maj 2010

Av Rebecca Odder - 5 maj 2010 20:39

Uh, jag har grymt ont i min rygg. Var nog efter idrotten i skolan igår. Känns som jag ska få kramp bara jag rör mig, inte alls roligt faktiskt.


Men angående mitt spelande på keyboardet så går det verkligen inte bra, haha. Gav upp precis eftersom det inte gick så bra helt enkelt. Kan en låt och det är den med Alicia Keys - No one. Får öva lite oftare så man blir bättre. Övning ger färdighet, visst? ;)


Men har nyss varit inne i duschen, jäkligt skönt. Så snart ska jag slå min babe en pling och kolla lite på tv. Och imorgon blir det skola så jag lägger in ett nytt inlägg imorgon. CYA!


Jag just nu med mina snygga brillor. Do you like'em?

 

  

Ännu en bild.

Asså, jag har funderat på att färga mitt hår brunt eller bruna slingor. Tror ni det hade passat.. eller?

Av Rebecca Odder - 5 maj 2010 19:41

Idag har jag inte tid eller jag känner inte för att lägga in ett inlägg, egentligen. Men bara för jag är så himla snäll, så gör jag det för eran skull! Dagen började med nationella prov i NO. Usch nej, NO är verkligen inte min grej. Jag fattar inte varför man ska börja med nationella i NO nu när vi går ut? Känns så sjukt onödigt med nationella överhuvudtaget..? Bara jag som blir lite smått irriterad eller? :) Det räckte inte med ett nationellt prov utan vi hade två. Fast det andra var muntligt i engelska och det gick ju så mycket bättre även om jag inte gillar engelska.

Efter skolan så stack jag och Andrea ner och fikade på Lizzans café. Mysigt var det. Glömde ta bilder och sen är bilderna från min mobil inte de bästa heller.

Nu sitter jag här och försöker lära mig att spela "Fireflies" med Owl City på piano/keyboard. Rätt så enkelt när man kan lära sig från klipp på youtube. Jag tackar er som har lagt ut det där.. THANK YOU!

Nej nu har jag inte tid med detta, ha det bra!

Presentation

Hej! Mitt namn är Rebecca. Jag är 16 år gammal och bor i Svedala men även i Asmundtorp, hos min pappa. Jag har nyss börjat på gymnasiet i Malmö, S:t Petri skola. Där går jag programmet Samhälle - Journalistik.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards