beccas

Alla inlägg den 6 maj 2010

Av Rebecca Odder - 6 maj 2010 19:51

Håller på och packar ner mina saker inför imorgon eftersom jag åker hem till Max då. Min väska brukar oftast väga ton, men idag ska jag faktiskt tänka på att INTE packa ner saker som jag inte kommer behöva. Det är alltid så typiskt mig att packa ner för mycket. Innan jag började packa tog jag ett långt o skönt bad och efter det ansiktsmask.

Egentligen undrar man om dethär med ansiktsmask verkligen funkar? Visst huden blir mjuk o len efteråt, men i längden funkar det? Har någon tips på ansiktsmasker eller krämer som är bra för huden eller gör den så kallat "frisk"?

Av Rebecca Odder - 6 maj 2010 15:49

Halloj kära bloggläsare.

Idag har varit en väldigt ansträngande dag. Vi hade beep-test på idrotten. Jag hatar o springa, verkligen! Fick mellan 5 o 6. Räknade inte iallafall =) Men jag satsar inte på att ha bäst kondition ändå, även om det hade varit kul.. hihi. Har haft rätt chill lektioner idag. Förutom nationella i matten, men det var b-delen så det var ju bara g-uppgifter vilket är hur enkelt som helst =) Kom hem för en timme sen ca. Ska kanske göra lite läxor sen, inte för ni bryr er, men trevligt o säga nåt =)

Men nu har jag inte tid med detta mer.

Fast här kommer lite bilder på mig som jag tog nyss med webcamen.


  

Min "outfit" idag. Man ser inte så mycket i och med att hela jag inte kom med, ha.  Men det va inte några snygga kläder, tog bara mjukisar idag =)

  

Lite speciell bild. Kände bara för att lägga in den eftersom ljuset, skärpan o allt blev perfekt.

  

Vill ha länge hår! Fan att jag klippte kort! Dumma jag!

  

Avslutar med denna. Förlåt för det blev mycket egopics, you don't have to look. PUSS!

Presentation

Hej! Mitt namn är Rebecca. Jag är 16 år gammal och bor i Svedala men även i Asmundtorp, hos min pappa. Jag har nyss börjat på gymnasiet i Malmö, S:t Petri skola. Där går jag programmet Samhälle - Journalistik.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards